Opvoedvragen 

Mijn naam is Esther Karssen en ik ben als ouder-kind coach aanwezig op  Basisschool Het Palet Zuid. Dit doe ik vanuit een adviserende en ondersteunende rol.
Een ouder-kind coach kan met u in gesprek als u vragen heeft over de opvoeding en ontwikkeling van uw kind(eren) of de sociale vaardigheden van uw kind. U kunt bij mij terecht als u zich zorgen maakt of als u zich afvraagt of u zich zorgen moet maken. Denkt u hierbij aan vragen als:
 
  • mijn kind luistert zo slecht......
  • is het normaal dat mijn kind zoveel huilt ....................
  • hoe komen mijn partner in ik op één lijn in de opvoeding...............
  • mijn kind is nog niet zindelijk........................
  • mijn kind slaapt slecht of slaapt te kort of slaapt nooit in haar eigen bed......
  • mijn kind maakt regelmatig ruzie en kan zich dan slecht beheersen.........
 
Natuurlijk zijn er nog veel meer vragen te bedenken waar u mij over kunt aanspreken. Blijf er niet mee rondlopen, stel gerust uw vraag. Door met elkaar in gesprek te gaan proberen we gezamenlijk, bij voorkeur samen met school, een oplossing te zoeken voor uw probleem. Het kan zijn dat ik u niet verder kan helpen, maar samen met u wel de juiste persoon kan vinden om u verder te helpen.
Waar en wanneer kunt u mij vinden?
Ik ben vanaf 18 september elke even week in Het Palet; op dinsdag van 8.20 - 10.15. U kunt mij vinden tijdens het binnenlopen in de hal van het hoofdgebouw of in de hal van het kleutergebouw. U kunt mij zonder afspraak aanspreken of u kunt contact opnemen via de mail e.karssen@amstelveen.nl of telefonisch 06 30603257.